Name:
Location: barcelona, Catalonia

Sunday, December 03, 2006


grup de rock simfonic idealitzat, fer que el fum fes figures...

14 Comments:

Blogger VS! said...

Coneixes en Daniel Johnston. Teniu molts punts creatius en comú!

12:19 PM  
Blogger VS! said...

Bones

He muntat un concert fantasma on apareix el teu nom al cartell, per conmemorar el primer any del meu blog (www.manres.blogspot.com). Espero que no et sapiga greu.
Per cert si tens algun concert o performance a prop avisa'm que m'interessaria convidar-te a la radio (SER - Radio Manresa)

Salut

2:46 PM  
Blogger Albi said...

Ei quico, et vaig deixar un comentari al PauRibaCaudfans, però veig que no l'has llegit,doncs res, ja ens anirem comunicant.

9:11 AM  
Blogger Broken C Productions said...

És una llàstima que no hagi tornat a actualitzar el flog des de desembre de 06. Tota aquesta colecció de dibuixos és molt maca!

3:29 PM  
Blogger raüL said...

bones quico!soc en raüL, ahir a la tarda ens vam conèixer a la plaça del bonsuccés. és una llàstima no poder trobar més dibuixos teus a internet, aprofita aquesta eina per donar a conèixer la teva feina, que és molt bona. ànims!!

6:51 AM  
Blogger parpadeo said...

Hola Quico!
Hoy nos hemos encontrado cerca de la plaza del Pi, donde parece que siempre te encuentra la gente (ya sé dónde buscarte)

Ha sido un placer que espero se repita

de una joven alicantina

http://www.fotolog.com/1parpadeo

2:37 PM  
Blogger adam brown said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

11:01 PM  
Blogger Pere Suñé said...

Hola Quico
Navegant, navegant por el proselosso mar de las informatiques corrents t'he trobat.
...i si tio, estic d'acord amb algun dels que comenten. Haurias de aprofitar la tecnologia i abocar tot el que et doni la gana de la teva extensissima obra...tu, fot-li que el món és molt gros i segur que hi ha un japones que frissa per fer-te ric d'una punyetera vegada.
Ens veiem SALUT

4:17 AM  
Blogger La Sara said...

Hola Quico!
No se pas si recordaràs que fa poc d'un mes vas anar a parar al pati de davant de la Biblioteca de Catalunya i també de l'Escola Massana. Allà vas trobar-te amb un petit grup d'estudiants de l'Escola. Recordo que vas venir a ensenyar-nos els teus petits dibuixos i altres il·lustracions. Eren Genials!
I ara em sap greu no haver-ne comprat alguna, pq realment eren maquissímes. (un company meu si que te'n va comprar una, en blanc i negre si no recordo malament)
Només volia dir-te que l'altre dia vaig trobar pel YoutuBe els teus petits videos amb les cançons que cantes. (La de Hippie, fes-te soci del Barça, es genial! M'alegra el dia només de escoltar-la, jeje)I també el teu blog.
El fet de que t'expliqui tot això es pq penso que ets un bon artista!
He vist per els comentaris que et deixa la gent que et coneix que freqüentes la Pl. del Pi, aixi que algún dia jo i algún altre company/a de l'escola anirem per veure si et retrobem i et comprem una petita il·lustració!

Apa doncs, espero que tot et vagi molt rebé! Que siguis feliç i que continuis cantant i pintant com demoment he vist que ho fas!

Una forta abraçada!

4:00 PM  
Blogger Miss Brunnihild Beast said...

continua així, hi ha molta gent que som feliços quan veiem algú com tú al carrer, d'aquella manera de felicitat que també fa una mica de mal

4:53 AM  
Blogger Ford said...

per quan un concert d quico palomar?

11:02 AM  
Blogger mepusieronblas said...

hola quico! soy el weon de chile con el que conversaste en el bar el otro dia y paso por aca para saludarte
espero que estés llendo bien en la venta de dibujos y las creaciones varias.
muchos saludos y estamos al habla
salvemos al jodido planeta tio!

5:50 AM  
Blogger Ford said...

HI HA ALGUN CONCERT AQUESTA SETMANA?? AL CAYO COCO O ALGUN ALTRE LLOC??

et podries posar en contacte am algun casal okupa, o no t'interessa??

2:43 AM  
Blogger mepusieronblas said...

hola quico, todavia vendes tu guitarra?, que he encontrado un chico que esta dispuesto a comprar una de segunda mano, me dijo entre 20 y 30 euros, asique ahi ve tu escribeme a sopadele3@gmail.com adios

10:41 AM  

Post a Comment

<< Home